Jonge Poerink Conveyors

Nieuw verbeterd transportbandmateriaal voor de Sani Series

Jonge Poerink Conveyors kondigt met trots een materiaalverbetering aan voor de Sani Series die wordt gebruikt in de Sani Curve en Sani Line transportsystemen. Gemaakt van Delrin®, een zeer duurzaam, voedselveilig materiaal, biedt de nieuwe transportband een grotere slijtvastheid en verbeterde productveiligheid. Dit zorgt voor een nog betere transportervaring voor onze klanten.

De overgang van Ultraform® naar Delrin® betekent een aanzienlijke prestatieverbetering. Dit homopolymeer is slijtvaster en heeft een aantal belangrijke voordelen:

  • Metaaldetectoren en röntgenstralen herkennen deeltjes en zorgen ervoor dat ze worden geïdentificeerd om voedselbesmetting te voorkomen.
  • Delrin® biedt een betere duurzaamheid, een langere levensduur van de band en lagere onderhoudskosten.
  • Het voldoet aan zowel de FDA- als de Europese voedselveiligheidsnormen.

De nieuwe transportband voldoet aan de hoge hygiënenormen van onze transportbanden met een duurzaam en eenvoudig te reinigen ontwerp. Deze upgrade verhoogt de operationele efficiëntie en productveiligheid terwijl hij volledig compatibel blijft met bestaande systemen.

Bij Jonge Poerink Conveyors staan kwaliteit en veiligheid voorop in de levering van onze producten, zodat een probleemloze werking gewaarborgd is. Uw tevredenheid is daarbij onze hoogste prioriteit.

Vragen? Neem contact op!